Juizs

Heerlijke sapjes, smoothies of powerboost shots aan huis bezorgd.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: €5,95 voor Nederland, €12,95 voor België
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 49,95 per box

Een uitgebreid aanbod aan sapjes, smoothies of powerboost shots aan huis bezorgd. Een lekker én gezond sap abonnement.

Met het abonnement op de cold pressed juices van Juizs heb je een uitgebreide keuze aan sapjes, smoothies en powerboost shots in lekkere smaken.

Grote variatie, koudgeperst en langer vers in de koelkast. Het Juizs abonnement heeft vele mogelijkheden. Je kiest uit groentensapjes, smoothies, proteïnedrankjes of bijvoorbeeld ook gember en kurkuma shots. Ook combineren is mogelijk. Voor dagelijks gebruik of als een tijdelijke sapkuur. Je ontvangt de sapjes vers en kan ze zelf invriezen. Bestel steeds je favoriete smaken of kies voor een mix. Het Juizs abonnement is erg flexibel, jij bepaalt wanneer je jouw bestellingen ontvangt.

Een abonnement box van Juizs wordt maandelijks bezorgd wanneer jij wilt. Iedere maand kan het abonnement worden aangepast met andere sapjes, smoothies, … Je zit nergens aan vast: pauzeren is mogelijk en stopzetten kan na 3 leveringen. Het abonnement is beschikbaar in België en Nederland, vanaf €49,95 per box. Verzendkosten zijn gratis vanaf €200. Hieronder betaal je €5,95 voor Nederland, €12,95 voor verzending naar België.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie