JouwBox

Nog geen scores momenteel

Ieder kwartaal een box vol natuurlijke, gezonde items geselecteerd door experts.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis voor Nederland, €10 voor België
Frequentie box: ieder kwartaal

€45 per kwartaal

ontvang €5 korting op je eerste box met de code 'Boxoo' !

Geniet ieder kwartaal van een nieuwe box boordevol natuurlijke items in het teken van een gezonde levensstijl.

Met JouwBox ontvang je ieder kwartaal een box met gezonde, natuurlijke producten. De items worden iedere editie geselecteerd door een gezondheidsdeskundige. Zo kom je op een voordelige manier in aanraking met correcte producten op gebied van gezondheid en verzorging.

Gezonde, natuurlijke producten zijn de basis van de JouwBox. Van verzorgingsitems zoals deodorant, tandpasta, gezichtsmaskers enzovoort tot voedingsmiddelen zoals gezonde drankjes, superfoods en meer. Ieder kwartaal kiest een nieuwe gezondheidsdeskundige de producten voor je uit, waardoor iedere box er steeds heel anders uitziet. Voor een box betaal je als member €45 ieder kwartaal, terwijl de winkelwaarde van een JouwBox steeds meer dan €130 bedraagt. Het is ook mogelijk om een losse box te bestellen.

Member worden kan makkelijk via de website. Je betaalt je eerste box meteen en vervolgens loopt de betaling automatisch elke 3 maanden. De boxen ontvang je rond 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november. Je zit nergens aan vast en kan je membership op ieder moment stopzetten. De JouwBox wordt gratis verzonden binnen Nederland (bij een abonnement), voor levering in België betaal je €10.

ontvang €5 korting op je eerste box met de code 'Boxoo' !

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie