Jimmy Joy

Een voedzame maaltijdvervanger die je tijd zal besparen.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: gratis vanaf €49
Frequentie box: zelf te bepalen

prijs afhankelijk

Als het leven even te druk is, dan kan je rekenen op Jimmy Joy. Een voedzame maaltijdvervanger in de vorm van een shake, drankje of reep.

Jimmy Joy is de oplossing voor wanneer je geen tijd hebt om een gezond gerecht te bereiden, maar toch graag gezond eet. Fast food, maar dan op een gezonde manier. Voedzaam, snel en lekker.

Het abonnement van Jimmy Joy kan je volledig personaliseren. Kies uit 3 soorten maaltijdvervangers: de Plenny Shakes, Drinks of Bars. Iedere maaltijd bevat zo’n 400 calorieën. De shakes zijn beschikbaar in 6 smaken en zijn dus ideaal als je houdt van afwisseling. Bij je eerste bestelling ontvang je alvast een gratis shaker en scoop. Jimmy Joy heeft trouwens ook leuke startersboxen beschikbaar zodat je makkelijk je favoriet kan uitkiezen.

Het abonnement van Jimmy Joy is ontstaan in Amsterdam, maar is ondertussen wereldwijd beschikbaar. Je kan het abonnement ook steeds makkelijk pauzeren of stopzetten. Je past uiteraard makkelijk je bestelling aan en kiest zelf hoe vaak je een levering wilt ontvangen. De prijs is afhankelijk van welke producten jij graag eet en ligt ongeveer tussen €1 en €2,50 per maaltijd. Verzending is gratis vanaf een bedrag van €49, hieronder betaal je €5 verzendkosten.

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft één reactie

  1. Bedankt voor je informatieve artikel over Jimmy Joy maaltijdvervangers. Als orthomoleculair therapeut behandel ik vaak cliënten die moeite hebben met het vinden van tijd voor gezonde maaltijden. Ik ondersteun je standpunt over het nut van maaltijdvervangers als gezonde optie voor drukke mensen. Vanuit mijn ervaring kan ik toevoegen dat het aanvullen van deze maaltijdvervangers met verse, hele voedingsmiddelen kan zorgen voor een gebalanceerd dieet en bijdragen aan een betere voeding.

    In mijn praktijk heb ik gemerkt dat het combineren van gemak en voeding een effectieve methode is voor het bevorderen van een gezonde levensstijl. Dit lijkt in lijn met wat je in je artikel bespreekt.

    Nogmaals bedankt voor het delen van je inzichten. Ik kijk uit naar meer van je posts!

    Vriendelijke groeten,
    Lotte

Geef een reactie