Floom granola

Een lekkere, organische ontbijtbox voor wie houdt van granola.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis voor België
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf € 11,75 per box (500 g)

Het abonnement van Floom is een ontbijtbox voor wie houdt van granola. Lekker en 100% organisch, met gebruik van natuurlijke ingrediënten.

De granola’s van Floom zijn een gezonde manier om aan je dag te beginnen. Heerlijk natuurlijke ingrediënten, makkelijk thuisbezorgd. 100% organische granola in een handige ontbijtbox.

De lekkere granola’s van Floom zijn beschikbaar in 3 smaken voor het abonnement. Deze zijn Chocolate & coconut, Fruit & nuts en Pecan & Cranberries. Kies voor een wekelijkse bezorging, om de 2 of 4 weken. Ook losse zakken granola zijn verkrijgbaar, hierbij kan je kiezen uit nog een aantal andere smaken.

Het Floom granola abonnement is ideaal voor een makkelijk, snel ontbijt. Wanneer je kiest voor een langer abonnement, ontvang je een korting. Verder is het abonnement na een bepaalde periode weer stopzetten ook steeds mogelijk. Een abonnement met één zak granola van 500 g kan je bestellen voor €11,75 per box. Levering naar België is steeds gratis, voor Nederland betaal je zo’n €5 verzendkosten. 

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie