Ekomenu

Een maaltijdbox met lekkere gerechten en 100% biologische ingrediënten.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks

vanaf € 41 per box (2 pers. 3 maaltijden)

Een maaltijdbox met lekkere gerechten en 100% biologische ingrediënten. Ekomenu heeft vele opties voor mensen met allergieën en andere eetpatronen zoals veganisme en koolhydraatarme diëten.

De maaltijdbox van Ekomenu biedt je de keuze uit 20 lekkere recepten voor tal van leefstijlen. Lekker en 100% biologisch, met deze box zet je steeds makkelijk en snel heerlijke gerechten op tafel.

Lekker én gezond, dat is Ekomenu. Een enorm gevarieerd aanbod aan lekkere recepten waarbij gedacht wordt aan tal van eetpatronen. Vegetarisch, vegan, koolhydraatarm, keto, lactosevrij, glutenvrij, het komt allemaal aan bod. De Ekomenu maaltijdbox bezorgt je ook steeds 100% biologische ingrediënten. De box wordt duurzaam verpakt met gebruik van recycleerbaar papier en compleet plasticvrij.

De Ekomenu maaltijdbox is gebruiksvriendelijk en erg flexibel. Je kan tot 8 weken vooruit plannen en kan makkelijk pauzeren of je box stopzetten. Kies uit 3 of 4 gerechten per week, voor het aantal personen dat je per gerecht kan kiezen. De maaltijdbox is beschikbaar in België en Nederland. Je bestelt al een box vanaf €41 in Nederland, voor België ligt de prijs zo’n €5 hoger. 

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie