De Puzzelbox

4.5/5

Maandelijks een unieke legpuzzel van 1000 stukjes in je brievenbus.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis voor Nederland, €5 voor België
Frequentie box: maandelijks

vanaf €19,95 per maand

Een heerlijk momentje me-time met de Puzzelbox. Ontvang iedere maand een verrassende legpuzzel van 1000 stukjes.

De ideale abonnement box voor wie houdt van puzzelen. De Puzzelbox bezorgt je iedere maand een nieuwe puzzel in uniek thema mét nog een leuke verrassing erbij. Een mooie manier om te ontstressen.  

De Puzzelbox is het abonnement dat je eraan herinnert om tijd voor jezelf te nemen. Puzzelen werkt namelijk heel ontspannend. Iedere maand bezorgt De Puzzelbox je een verrassende legpuzzel van 1000 stukjes voor uren puzzelplezier. De legpuzzels zijn steeds in een nieuw thema en zijn volledig uniek. Ook ontvang je bij iedere box een leuke verrassing bij je box. Je bestelt de box voor €19,95 per maand bij een lopend abonnement. Ook kan je een vast abonnement afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden waarbij je ook een mooie korting ontvangt. Verder kan je ook losse puzzels aankopen.

Je bestelt de Puzzelbox makkelijk via hun website. Kies voor een lopend abonnement waarbij maandelijks €19,95 automatisch afgeschreven wordt, of kies voor een vast abonnement dat je meteen betaalt. Het lopende abonnement kan je makkelijk opzeggen wanneer je dit wilt. Verzending binnen Nederland is gratis, voor verzending naar België betaal je €5.

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie