Cosmic Box

Iedere maand een magische verrassing thuisbezorgd! Een box om je spiritualiteit te vinden, steeds in een nieuw thema.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis voor Nederland, €7 voor België
Frequentie box: maandelijks

€ 24,95 per maand

De Cosmic Box is een maandelijkse box in het teken van spiritualiteit en het universum. Een magische verrassingsbox, steeds met een waarde van minimum €50!

Ontdek de magie in jezelf met de Cosmic Box. Deze maandelijkse box bevat de mooiste verrassingen in het teken van spiritualiteit. Je betaalt €24,95 voor een box, steeds in een nieuw thema.

Het abonnement van Cosmic Box herinnert je er iedere maand aan om tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij je spirituele kant. Je haalt maandelijks een beetje magie in huis, steeds in een nieuw thema: van chakra’s tot intuïtie en self care. De Cosmic Box bestaat telkens uit zo’n 4 producten met een totale waarde van minimaal €50. Ook ontvang je telkens toegang tot een digitale bonus zoals een videoclass of e-book, én 10% korting in de shop. 

Een Cosmic Box is makkelijk te bestellen. Het abonnement is erg flexibel: je betaalt maandelijks via incasso en je zit dus niet vast aan een bepaalde termijn. Je betaalt €24,95 per maand, met gratis verzending voor Nederland. Voor verzending naar België wordt er €7 aangerekend.

Recente reacties
  • Boxoo op
  • Boxoo op
  • Moes op
  • Edwin Hermans op
  • Chiara op

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een antwoord

Sluit Menu