BoxBites

Een box vol lekkere en gezonde tussendoortjes, makkelijk thuisbezorgd.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis voor Nederland (€7,95 voor België)
Frequentie box: per 2 of 4 weken

vanaf € 27,95 per box

Lekkere, gezonde tussendoortjes aan je deur geleverd. Een snackbox die je veel variatie geeft en je allerlei nieuwe snacks laat ontdekken.

BoxBites bezorgt jou een box vol met lekkere, gezonde snacks. Een gevarieerd aanbod waarmee je steeds nieuwe tussendoortjes kan uittesten. Vervolgens geef je jouw voorkeuren aan zodat je enkel ontvangt wat je écht lekker vindt.

De tussendoortjes van BoxBites zijn lekker en gezond, zodat je schuldloos kan genieten. De box bevat snacks die je niet standaard in de supermarkt terugvindt. Vernieuwende tussendoortjes uit binnen- en buitenland met een gevarieerd aanbod aan repen, noten, fruitchips, … Heb je een snack ontvangen die je niet lekker vind? Laat het weten en BoxBites zorgt ervoor dat je deze soort niet meer ontvangt.

Je kan een 2- of 4-wekelijks BoxBites abonnement nemen. Ook een eenmalige box is verkrijgbaar. Het abonnement pauzeren, wijzigen of stopzetten is steeds mogelijk. De box past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Je bestelt een box vanaf €27,95. Verzending is gratis binnen Nederland, voor België betaal je €7,95.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie