Boldking scheerservice

Kwaliteits scheermesjes, bezorgd wanneer jij ze nodig hebt.

Verzending naar: heel Europa
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf € 12 per maand

Kwaliteits scheermesjes, bezorgd wanneer jij ze nodig hebt. Maak het jezelf extra makkelijk!

Unieke scheermesjes van topkwaliteit, bezorgd wanneer je wilt. De mesjes zijn erg flexibel en volgen je lichaam perfect. De Boldking scheerservice zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken of je nog scheermesjes nodig hebt. Start met een basiskit of een uitgebreider pakket, en bestel je mesjes vervolgens opnieuw en opnieuw.

Je nieuwe mesjes worden steeds gratis thuisbezorgd en je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. De doosjes passen door de brievenbus. Bij Boldking kan je kiezen voor een maandelijks abonnement, maar bijvoorbeeld ook voor een twee- of driemaandelijkse bezorging als je geen frequent gebruiker bent. Als dat niet handig is! Boldking bezorgt je kwalitatieve scheermesjes, enkel wanneer jij ze nodig hebt.

De service van Boldking is erg flexibel en makkelijk. Stop of pauzeer wanneer je wilt. Bestel enkel wanneer nodig en je mesjes worden gratis thuisbezorgd. Je kan al mesjes bestellen vanaf €12 per box. Ook leuk is dat de mesjes recycleerbaar zijn. Je stuurt de mesjes gewoon op en Boldking doet de rest.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie