Bellobox

Een heerlijke verwenbox met natuurlijke snacks, op maat van jouw viervoeter.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 29,99 per maand

De Bellobox is een abonnement box boordevol natuurlijke hondensnacks. Een maandelijks feestje voor je liefste viervoeter! 

De Bellobox: een verwenbox voor je hond met de lekkerste snacks! Bellobox biedt je een handig abonnement voor je hond, met keuze uit verschillende opties op maat van jouw viervoeter.

De Bellobox focust zich voornamelijk op natuurlijke kauwsnacks voor je viervoeter. Deze zijn goed voor het gebit van je hond en geven vele honden een gevoel van rust. Je kan steeds een box kiezen op maat van jouw hond. De Bellobox Original box bevat kauwsnacks, samen met twee leuke speeltjes. Jouw hond geen fan van speeltjes? Kies dan de Bellobox Premium, met keuze uit 4 varianten naargelang de grootte van je hond. Deze box bestaat uit een ruime variatie aan enkel kauwsnacks in zowel vlees als vis. Verder voorziet Bellobox ook boxen voor honden met allergieën, losse boxen met beloningssnacks en zelfs een proeversbox. 

Een abonnement op Bellobox is makkelijk te bestellen. Je kiest voor een eenmalige box, of een prepaid abonnement van 6 of 12 maanden. De Bellobox Original bestel je voor €29,99 bij een abonnement van 12 maanden. Je box wordt steeds gratis thuisbezorgd. Ook leuk om te weten: bij aankoop van een Bellobox steun je steeds goede doelen. 

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie